Incheck Informatie

Een week voor aankomst krijg je alle informatie over je verblijf per e-mail toegestuurd. Boek je een last-minute? Dan ontvang je de informatie binnen een dag. Heb je geboekt via een touroperator dan ontvang je deze informatie via hun. Hierin staat onder andere de informatie over de toegang tot de accommodatie, parkeren, afval, extra’s en de wifi inloggegevens. Heb je de incheck informatie niet ontvangen check dan even je spam/ongewenste e-mail of bel naar +31 (0)118 236069